Avaliações de Curry Inn Breda

Avaliações recentes

5.0
m
15 novembro 2023

beste curry van breda!

michel
14 novembro 2023

super lekker eten en geweldige eigenaar

michel
9 novembro 2023

Super lekker eten beste in breda en super vriendelijke eigenaar!

Willem
7 agosto 2023

Erg lekker

Anoniem
6 agosto 2023

Heerlijke naanbrood

Brüning
4 agosto 2023

Echt top gegeten. Dit eten wordt echt met liefde en aandacht gemaakt en geserveerd. Als binnenkort de verbouwing klaar is gaan we meteen. Tot die tijd alleen afhaken. Ook heerlijk

Elly
2 agosto 2023

Heerlijk eten! Vooral de butter chicken!!! Een aanrader!

H. van Gennip
26 julho 2023

Heerlijke maaltijd. Moet ik vaker doen. Complimenten voor de kok. Maar ook voor de bezorger trouwens. Keurige aflevering met een grote vriendelijke grijns op zijn gezicht.

Hazel
19 julho 2023
Phil
15 julho 2023

Perfect very tasty

Michiel van Ierssel
11 julho 2023
Martijn
10 junho 2023

Wederom heerlijk gegeten!

erna smeekens
31 maio 2023

T eten van curry inn is verrukkelijk, met zo veel liefde gemaakt, écht Indiaas en ook nog eens heel vriendelijk bezorgd.

Wally
27 maio 2023
Sander Van oirschot
20 maio 2023

Helemaal lekker, top!

Carolijn Jansen
25 março 2023
Linda
18 março 2023

Nog voor de te verwachte tijd, ging de bel en werd de bestelling bezorgd. Zoals altijd; heerlijk!

Ikraan en hamdi
4 março 2023

Het eten is supper lekker en iedereen is heel aardig daar

Nieuw Zwartenberg
22 janeiro 2023

Het was weer super lekker. De buhna was niet super pittig waardoor de andere smaken goed tot hun recht komen.

Zouhair
17 janeiro 2023

Zoals altijd heerlijk gegeten. Curryinn is de plek waar je je smaakpapillen laat genieten.

Phil
29 dezembro 2022

Perfect every time

Mailano
26 dezembro 2022

Kwaliteit, kwantiteit en service allemaal uitstekend. Zeker voor herhaling vatbaar!

Willee076
25 dezembro 2022

Heerlijk gegeten !!

Jurgen
24 dezembro 2022
Eliane
15 dezembro 2022

Heerlijk eten!!

Els
9 dezembro 2022

Misschien wat later bezorgd dan verwacht maar de heerlijke smaak van de gerechten en vriendelijkheid van de eigenaar maken dat 200% goed!!!

Ronald
4 dezembro 2022

Butterchicken met naan Garlic en pommedons vooraf. Opgehaald en thuis opgegeten in Ulvenhout. Aanrader!

Robert de Lege
11 novembro 2022

Heerlijk traditioneel Indiaas eten.

Sophie
3 novembro 2022

Wij bestellen hier regelmatig! Echt een aanrader.

Anwer Omran
2 novembro 2022

Bedankt voor het heerlijke eten 😋 .Het was een van de beste die ik in Breda heb gegeten, vooral de tandoori kip en vlees, en ik raad iedereen die niet ronddwaalt de mogelijkheid aan om de echte heerlijke smaak te proberen.

R.A. van de Kasteelen
30 outubro 2022

Heerlijk authentiek vers Indiaas eten

Phil
22 outubro 2022

Great service and great food

Amer
21 outubro 2022

Super lekker, top dank je wel

Arjen Klep
16 outubro 2022

Het was weer heel erg lekker :)

René
26 setembro 2022

Heerlijk gegeten . 17.45 u bezorgtijd werd 18.20. Maar dat hadden we op zondag al ingecalculeerd met de wetenschap dat de kwaliteit van de gerechten alles goed zou maken.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sander Cramer
11 setembro 2022

Was heerlijk eten op locatie, well done!

Irene
2 setembro 2022

Heerlijk en op tijd!

Floor
2 setembro 2022

Het was echt heerlijk 🤗

Ekkelkamp
2 setembro 2022

Altijd lekker

Jurgen
30 agosto 2022

Gewoon erg lekker!

Robert de Lege
29 agosto 2022

Heerlijk authentiek Indiaas eten. Onze favoriet de Butterchicken medium pikant!

Voets
16 julho 2022

Het was weer heerlijk!

Jan Kind
13 julho 2022

Het eten kwam precies op tijd en het was heerlijk zoals altijd. Vooral de butter chicken is een aanrader :)

Harro Van De Rhee,
2 julho 2022

Wat een top restaurant! Heerlijk gevarieerde menu kaart, gerechten worden vers bereid en zijn heel smakelijk. De eigenaar geeft heel persoonlijk advies als je nog niet zo thuis bent in de Indiase keuken. We hebben een geweldige avond gehad! Tot snel 😀

Evelien
29 junho 2022

Super lekker, fijne bakjes en goeie porties!!

Robert
28 maio 2022

Heerlijk authentiek Indiaas eten.

P Moon
27 maio 2022

Perfect meal

Marcel
27 maio 2022

Heerlijk gegeten zoals altijd…. De kok is ook een vriendelijke man, komt af en toe een praatje maken.

Ron
23 maio 2022

Voor het eerst besteld maar zeker niet voor het laatst

Ruben
17 abril 2022

Lekker!

Roos
15 abril 2022

Eten is heerlijk! Vers en super smaakvol

Yvonne
13 abril 2022

We hebben weer superlekker gegeten. Lekker gerechtje van het huis gekregen, heel leuk! En ook dat was heerlijk. Goed warm allemaal en op de afgesproken tijd bezorgd.

Anoniem
11 abril 2022

Heerlijke lekkere naan brood😋

van Broekhoven
7 abril 2022

Het eten was heerlijk, goed warm, werd op de genoemde tijd bezorgd en we kregen er nog een leuke en lekkere verrassing bij ook!

Martijn
4 abril 2022

Wederom fantastisch

Linsey
21 março 2022
Koen Borsje
18 março 2022

Superlekker eten .Uitstekende service . Wat beloofd wordt ( ook tijdstip afhalen etc ) wordt nagekomen

Karolijn
15 março 2022

Heerlijk!

Martijn
14 março 2022
Jetty Albrecht
6 março 2022

Eten was bijzonder goed.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mario
6 março 2022

How fortunate we are in Breda to have a genuine curry house, with a menu that feels like one is back in Delhi. The curry Madras and the Tika Masala we had yesterday were out of this world.

1848
1 março 2022
Phil moon
25 fevereiro 2022

Perfect meal

Robert de Lege
19 fevereiro 2022

Heerlijk authentiek Indiaas eten.

Marie Louise
15 fevereiro 2022

Heerlijk gegeten. Twee dagen 🙈

Marlon
9 fevereiro 2022

Super goed! De bezorging duurde een stuk langer dan voorspeld (door wegomleidingen en nog wat dingen), maar dat is echt pech hebben en kan gebeuren - andere keren is dit namelijk niet zo en kwamen ze gewoon rond de geplande tijd! Het eten is wel iedere keer echt verrukkelijk en heerlijk! Als we echt willen genieten, komen we altijd bij Curry Inn uit, ook met bezoek. Hele vriendelijke, meedenkende mensen en super goede kwaliteit eten - vers en vól smaak! Echt een aanrader en door de verschillende gradaties van pittigheid kan iedereen hier genieten :)

Davy
9 fevereiro 2022

Heerlijk weer

Martijn
2 fevereiro 2022

Super lekker eten en ruim voldoende

Zouhair
1 fevereiro 2022

Altijd weer een genot. De gerechten waren heerlijk!

Tymo
22 janeiro 2022

Alle curry’s hier zijn heerlijk!! Bestel hier minimaal 1x per week en altijd een gezellig praatje met de eigenaar. Top!

Jurgen
22 janeiro 2022

Echt ontzettend lekker gegeten!

Sabrina
14 janeiro 2022

Lekker eten en lieve dankbare mensen

Quincy
10 janeiro 2022

Het was geweldig. Fantastisch eten. Ik kom snel eens terug en kan niet wachten tot het restaurant weer open gaat

Jaap
9 janeiro 2022

het eten was weer heerlijk, gezond en ruim voldoende!

Fleur Logister
8 janeiro 2022

Keurig op tijd en kwalitatief goed eten

DJ
8 janeiro 2022

Geweldig Indian good. Zeer smaakvol en authentiek.

Robin Van der reijnst
3 janeiro 2022

Gewoon uitstekend! Was weer erg lekker!

Simone Benneker
1 janeiro 2021

We hadden 3 maaltijden van Curry Inn besteld op Nieuwjaarsdag. Van te voren telefonisch contact gehad met werknemers, erg goede communicatie en service via de telefoon. We werden nogmaals gebeld toen het eten eraan kwam. Eten zelf was ook erg lekker, goede prijs/kwaliteit verhouding. Aanrader!

Phil Moon
30 dezembro 2021

Compliments to the chef fantastic meal

Mees den Toonder
30 dezembro 2021

Wederom heerlijk gegeten !

René
27 dezembro 2021

Heerlijk gegeten. Perfect verzorgd. Vooraf besteld vanwege 2e Kerstdag. Zelf afgehaald. Prima verzorgd en op tijd. Goede bewaar adviezen mocht niet alles opgaan. Er werd netjes meegelopen naar de auto met een goed gesprek en drank attentie huiswaarts. Nee prima voor elkaar, tot de volgende keer.

Marco en Petulla van Osta
25 dezembro 2021

Fijne feestdagen. We hebben weer genoten van het lekkere eten.

Els Brouwers
5 dezembro 2021

super lekker en bijzonder vriendelijk!!

Erik
23 novembro 2021
Van oirschot
14 novembro 2021

Die mango lassie die jevergeten was de volgende keer dan maar?

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Curry Inn

Ja zekers! ik zal ervoor zorgen dat erbij zit bij de eerst volgende keer bestelling van uw..

Fleur logistet
6 novembro 2021

Het eten was meer dan geslaagd alleen jammer dat het een half uur te laat.kwam

Phil
25 outubro 2021

Delivered on time and a perfect meal

Ananth Sundaram
26 setembro 2021

An authentic Indian restaurant in Brabant! The chef will make the dishes in “desi style” and is very flexible in catering to your palate. Tauseef is very friendly and the service is great.

Conny
17 setembro 2021

Heerlijk genoten van de lekkere gerechten die zeer netjes en goed verzorgd waren

BredaPhoto
13 setembro 2021

Keurig op tijd bezorgd en heerlijk gegeten. Dank!

Eliesa Geilvoet
7 setembro 2021

Het was onze eerste keer en we zijn blij verrast! Ontzettend lekker, vers gemaakt eten, vriendelijke mannen en zeer goede service. Wij komen vaker!

Susanne
23 agosto 2021

Heerlijk en warme service!

Martijn
22 agosto 2021

Heerlijk gegeten en super lieve mensen

Benno
2 agosto 2021

We hebben echt heerlijk gegeten. Wel zouden we het fijn vinden als je al bij de online bestelling al kunt zien wat de brengtijd is, en niet nadat je hebt besteld. Maar verder prima!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

JB
19 julho 2021

Heerlijk!!

Chris
14 julho 2021
Teun Vosters
24 junho 2021

Heerlijk als altijd. Kwartiertje na de beoogde tijd komen en het staat klaar, nog steeds net zo lekker. Papadams zaten ook in het plastic zakje, waardoor die iets zacht waren geworden.

Hanneke
23 junho 2021

voor de 1e keer hier besteld, er gaan nog meer bestellingen volgen. Heel attent om gebeld te worden of we de bestelling "Indians HOT HOT HOT' wilden. De aangepaste versie was voor ons goed maar had iets heter gemogen. Aardige mensen!

Hendre
14 junho 2021

Prima!

Judith
1 maio 2021

Al vroeg bestelling geplaatst en op afgesproken tijd opgehaald. Eten was goed verpakt en bij thuiskomst (E-L) nog echt heel erg warm. Weer ontzettend lekker gegeten!

Monique
26 abril 2021
Ash
17 abril 2021

Super goede service. Snel. En het belangrijkste... ontzettend lekker!

Hendre
12 abril 2021

Altijd tops!!

Joris van der gaag
6 abril 2021

Super lekker eten en altijd vers

Robert de Lege
4 abril 2021
Anoniem
26 março 2021

Echt ontzettend lekker gegeten, wat een heerlijke smaken. Absolute aanrader voor iedereen!!

HENDRE
25 março 2021

Always fabulous - we order almost every single week and continues to be our favourite take away!

vd Noort
25 março 2021

super maaltijd weer!

Frans
24 março 2021

Lekkerste curry van Breda👌

van der Veen
22 março 2021

Zoals gewoonlijk weer heerlijk eten. De Butterchicken blijft het lekkerst.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Guo
12 março 2021
Caroline
9 março 2021

Zeer lekker vers eten ! Aanrader is het naan brood en als je van pittig eten houdt kan de mango lassie niet ontbreken. Het eten werd snel geleverd, was goed ingepakt en warm bezorgd. Kortom als je van Indisch eten houdt moet je hier bestellen. Mijn favoriet hier in Breda !

Mirjam den Toonder
7 março 2021

Wederom weer heerlijk gegeten vanavond! Butter chicken blijft onze favoriet, deze keer de pittige variant besteld. Ook lekker! Wij zijn fan van jullie, tot snel weer😊

Abdulle
4 março 2021
Luc
4 março 2021

Heerlijke curry, volgende x Vindaloo!!!

Robert
3 março 2021

Heerlijk authentiek Indiaas eten. Vriendelijke bezorger.

Debbie Choudhury
2 março 2021

We order from curry inn at least once a week as it’s our favourite restaurant in Breda. Their Malai and Himalaya taste amazing, feels like a piece of home abroad.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Katrina Bull
20 fevereiro 2021

Weer een versgemaakte heerlijke curry gegeten. Je moet wachten maar dat is zeker het waard. Personnel altijd zeer vriendelijk.

Phil
13 fevereiro 2021

A very delicious meal

Ad Reijnen
11 fevereiro 2021

Was vers, warm, goed verpakt, goede ingrediënten en vooral en bovenal heerlijk van smaak. Verder zeer correcte en oprecht vriendelijke contacten telefonisch en in de zaak

Sheena
7 fevereiro 2021

Het eten was buitengewoon lekker en de service helemaal top! Wat een fijne ervaring! We bestellen zeker nog eens. Het was het uur rijden meer dan waard! Hopelijk snel de restaurants snel weer open zodat we er een keer echt kunnen blijven eten!!

Rita
6 fevereiro 2021

Heerlijk eten. Meer dan voldoende.

Nick
2 fevereiro 2021

Zeer goede informatie rondom glutenvrije mogelijkheden, en rekening gehouden tijdens bereiding!

Joosen
30 janeiro 2021

Heerlijk gegeten weer. Wat is dat lekker eten.. En netjes gebeld toen onze bestelling eerder klaar was dan aanvankelijk was doorgegeven. Kregen nog wat extraatjes. We zijn weer uiterst tevreden hoor!

Peter
28 janeiro 2021

Heerlijk gegeten!!

Arjen Klep
26 janeiro 2021

Weer heerlijk gegeten en voor een extraatje werd ook gezorgd. Hartelijk dank. Pure culinaire verwennerij bij de Curry Inn.

Bazuin
25 janeiro 2021

Echt heel erg lekker en zelfs naderhand een telefoontje om te vragen hoe het smaakte!!

Geoffrey De Pauw
23 janeiro 2021

Lekkere gerechtjes! Is voor ons altijd beetje uitzoeken wat ons het beste past, veel dingen kennen we niet, en één veganist in ons midden, maar prima geregeld en gegeten. En dank voor de extraatjes (TomTom)😉

Miranda
23 janeiro 2021

Butter Chicken pittig variant besteld. Heerlijk. En omdat het bij de vorige levering mis gegaan was heeft de kok met mij gebeld en een heerlijk Mango Lassi aangeboden en pappadums voor m’n zoontje van het huis. Hij vertelde me dat hij alles zelf en vers maakt! En dat is zeker te proeven.

geertjan
21 janeiro 2021
Patrick
12 janeiro 2021

Erg lekker wederom

Sabrina
11 janeiro 2021

Héérlijk gegeten en lekker veel! Je proeft echt een andere wereld!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Csavage
9 janeiro 2021

Supper goed Thx

Dick LLieshout
3 janeiro 2020

Het eten was nog heerlijk warm, de bezorger op tijd, 5 minuten te laat, maar dat telt niet, het was overheerlijk, wij zullen wel vaker bestellen. Hulde.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dominique
2 janeiro 2020
Judith
31 dezembro 2020

Bezorging op tijd, goed verpakt en weer heerlijk gegeten. Top!

Ron
23 dezembro 2020
Zoë
20 dezembro 2020

Beste curry in de stad! En altijd met een glimlach

Bibi
20 dezembro 2020

Heerlijk gegeten. Was erg smaakvol allemaal. Ook kwam de bestelling warm aan. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar. Super gegeten. En de bezorger was ook vriendelijk.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tara & Anand
19 dezembro 2020

Het is altijd heerlijk, ondanks dat wij als hindi heel kieskeurig zijn.

Arjen
17 dezembro 2020

Zoals altijd weer TOP!!!

F.K.
14 dezembro 2020

Heerlijk eten!

Ilaria Zuijderwijk
9 dezembro 2020

Lekker gegeten, grote porties. Redelijke snelle bezorging. Voor herhaling vatbaar!

Ingrid
7 dezembro 2020

De lekkerste butterchicken hebben ze hier.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Brouwers
6 dezembro 2020

Het was werkelijk heerlijk!!! super vriendelijke en behulpzame mensen en zalig eten.

Phil Moon
1 dezembro 2020

Delivered on time and a very tasty meal.

Corné
1 dezembro 2020

ontzettend lekker gegeten. De bestelling kon niet op de ons gewenste tijd bezorgd worden , maar dit werd keurig gemeld. voor ons een dikke 10 !

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Edison
29 novembro 2020

Top service gehad vandaag. En heerlijk eten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Inge
27 novembro 2020

Eten was heerlijk!!

Erik
24 novembro 2020

Lekker!!!

Jihan Toukabri
22 novembro 2020

Was weer heerlijk.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Vera
15 novembro 2020

Heerlijk eten, met liefde en aandacht bereid!

Jan
7 novembro 2020

Prima, eten, goed warm en snel geleverd. Een aanrader.

Maria
6 novembro 2020

lekker en veel - butter chicken is heel lekker. Echt een aanrader!

Sophie
3 novembro 2020
Nicole
24 outubro 2020

18.00 besteld, 19.40 geleverd. Voor ons op tijd. Prima communicatie vooraf. Heerlijk gegeten

Dennis Kunnen
21 outubro 2020

Ik kom al jaren bij Curry Inn en ben nooit teleurgesteld! Het eten is echt van zeer hoge kwaliteit. Ondanks dat ik niet meer in Breda woonachtig ben, is dit een restaurant waar ik langs blijf gaan. Succes gewenst met de verdere opbouw van Curry Inn. Ik kom snel weer terug.

FK
21 outubro 2020

Heerlijke curry’s!

Arjen
16 outubro 2020
Tymo
25 setembro 2020

Heerlijke curry’s! Beste curry’s van Breda, alles wordt vers bereid. Hele aardige eigenaar. Zeer aan te bevelen de Himalaya & Bhuna!

Hummel
10 setembro 2020

Bestelling geplaatst voor 18.00 uur, kwam om 18.45 uur. Wel positief: jullie lieten 18.45 uur al snel weten. Eten was heerlijk!!!!

Mata
1 setembro 2020

Delicious vegetarian food - as always! We're regular customers and love the meals from Curry Inn every time.

Arjen
17 agosto 2020

Heel lekker eten, bereid door een hele vriendelijke eigenaar van Curry Inn.

Ji
13 agosto 2020

Was weer heerlijk!!!

Hana
13 agosto 2020

Fantastisch eten, goede porties, heerlijk naanbrood en dit keer ook optijd bezorgd. Mijn compilmenten!

Mata
8 agosto 2020

Delicious as always! Great portion size this time, thank you :)

Amy
2 agosto 2020

Lekker pittig Stukken lam zouden wat kleiner mogen Lekkere rijst Super lekker naanbrood

Mees
29 julho 2020

Aardig personeel, bestelling stond netjes op tijd klaar en heerlijk gegeten.

Frans
20 julho 2020
vd Klundert
20 junho 2020

Fantastisch eten. Het is steeds weer volop genieten van de heerlijke smaken! Goede service ook.

Imme Teunis
18 junho 2020
Jan
1 junho 2020

Heerlijk gegeten, alles was keurig op tijd klaar, aanrader!

Marcel
20 maio 2020

Afgehaald en super lekker gegeten. We hadden een mix van vegetarische gerechten, tikka masala, lam tindaloo en wat bijgerechten.... Alles was geweldig. Zeker een aanrader!

Jan Bekkers
11 maio 2020

Heerlijke gerechten, keurig op tijd en prima op temperatuur, top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

van der Veen
26 abril 2020

Hier al meerdere malen diverse gerechten besteld. Alles smaak heerlijk, maar de butter chicken blijft mijn favoriet We hadden voor 17.30 besteld werden netjes gebeld dat het wat later zou worden.

Leon
15 abril 2020

Het eten was en is nog steeds heerlijk. Bezorging om 17:00 uur is alleen nog nooit gelukt, maar dat komt waarschijnlijk omdat de keuken dan pas start. Deze tijd zou ik niet meer als optie bieden voor bezorging.

Ji
12 abril 2020

Het was weer heerlijk eten !!

Osta
11 abril 2020

In Corona-tijd laten we bezorgen. Heerlijk eten!!!

Mike
7 abril 2020

Zoals altijd, heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kev
5 abril 2020
Hilko
3 abril 2020

Na regelmatig hier eten besteld te hebben ben ik tot de volgende conclusie gekomen: Het maakt eigenlijk niet uit wat je precies besteld, het is allemaal even lekker!

R. Gerritsen
30 março 2020

Prima prijs kwaliteit verhouding, en echt heerlijk eten!

Angela
29 março 2020

Het was erg lekker hele vriendelijke mensen ook

Marco van Osta
21 março 2020

Zonder twijfel met grote afstand de beste curry in de weide omgeving. Een culinaire road trip. Voor een snelle hap moet je maar naar de Chinees om de hoek. Voor lekker eten naar de Curry-inn

Reacção a Curry Inn

Van harte dank voor al jullie bestellingen!

Annoniem
19 março 2020

Heerlijk gemaakt en ruim voldoende..

Reacção a Curry Inn

;)

Peter
26 fevereiro 2020
Wehrmeije
25 fevereiro 2020

Zoals steeds , TOP !

René
20 fevereiro 2020

Heerlijke curry!

Reacção a Curry Inn

Heeeel erg bedankt?

Hamel
3 fevereiro 2020

Nette service, goed eten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Curry Inn

Hartelijk dank voor uw bestelling.. :)

Gaz
27 janeiro 2020

Eten was erg lekker. Zeker voor herhaling vatbaar Helaas gratis drankje niet gekregen terwijl deze wel op de bon stond.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

sophie
19 dezembro 2019
Caroline
4 dezembro 2019

Ontelbaar keer al bestelt, steeds even lekker! Vers, vriendelijk en de leveringstijd is meer dan oke :-)

Jeanette
2 dezembro 2019

Op tijd bezorgd voor 6 personen. Heerlijk voor- en hoofdgerechten. Een aanrader!

ting
30 novembro 2019
J Tucker
30 novembro 2019
Sander
18 novembro 2019

Alles lekker en snel bezorgt. Top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Eijsvogels
13 novembro 2019

Het eten was heerlijk!! Het was erg druk waardoor we lang moesten wachten, maar dat was het meer dan waard.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Caroline Verbist
25 outubro 2019

Wij bestellen 1x per week, zo lekker is het! De kinderen zijn intussen ook helemaal gek van het lekkere eten. De levering is tegenwoordig een heel stuk sneller wat een een grote verbetering is. Super aardige bezorger. Voor ons verdienen ze meer als 5 sterren. Voor degene die twijfelen... gewoon doen!

Reacção a Curry Inn

Hartelijk dank voor vertrouwen en bestellingen….

Jansen
28 setembro 2019

Het was weer héérlijk!

Beatsbyjustus
14 setembro 2019

Mijn bestelling was op tijd klaargemaakt. Eten was heerlijk! Klantvriendelijk!!

Hilko
5 setembro 2019

Weer heerlijk gegeten. Het blijft mijn favoriete restaurant om bij te bestellen.

Job
30 julho 2019

Beste curry in breda!tijd 10min later dan de aangegeven tijd, maar dat is het waard! Heerlijk

Joyce
21 julho 2019

Goede service en heerlijke vega gerechten!

Hilko
15 julho 2019

Erg vriendelijk ontvangen en zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten! Echt een aanrader voor iedereen.

Krys
13 julho 2019

Best as always

nick
8 julho 2019

prima ,tevreden lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sander
29 junho 2019

De peshawri naan was weer om te smullen en de smaak van de curry was heerlijk! Jammer dat de stukjes kip in de curry erg taai waren. Bezorging was netjes op tijd

Kris
19 junho 2019

Best curry in town. Prompt delivery and also hot when it is delivered.

Ellen
8 junho 2019
van Erp
3 junho 2019

Het zou prettig zijn dat minimaal bedrag voor bezorgen omlaag gaat.Nu is er maar keus uit een paar gerechten. Ik ben alleenstaand en meer dan 1 gerecht bestellen is teveel om op te eten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sander
6 maio 2019

Leuk dat je een gratis drankje krijgt bij een curry echter jammer dat het alleen maar frisdranken zijn. Een mango Lassi (desnoods met een korting want ze zijn duurder dan frisdrank) zou een oplossing zijn.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Caroline Verbist
19 abril 2019

Gisteren voor het eerst afgehaald i.p.v. laten bezorgen, wat werd ik vriendelijk onthaald ! Het eten was zoals steeds vers en heel erg lekker. Dit is mijn lievelingsadresje, super vriendelijke mensen en mega lekker echt Indisch eten wat wil je nog meer?

Jennifer
10 abril 2019
Pvo
8 março 2019

Lekker snel

Maike
4 março 2019

Goede smaak, veel groenten, snelle levering