Beoordelingen van Curry Inn Breda

Recente recensies van Curry Inn Breda

5 sterren na 66 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Lekker!!!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, met liefde en aandacht bereid!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, eten, goed warm en snel geleverd. Een aanrader.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

lekker en veel - butter chicken is heel lekker. Echt een aanrader!

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

18.00 besteld, 19.40 geleverd. Voor ons op tijd. Prima communicatie vooraf. Heerlijk gegeten

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik kom al jaren bij Curry Inn en ben nooit teleurgesteld! Het eten is echt van zeer hoge kwaliteit. Ondanks dat ik niet meer in Breda woonachtig ben, is dit een restaurant waar ik langs blijf gaan. Succes gewenst met de verdere opbouw van Curry Inn. Ik kom snel weer terug.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke curry’s!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke curry’s! Beste curry’s van Breda, alles wordt vers bereid. Hele aardige eigenaar. Zeer aan te bevelen de Himalaya & Bhuna!

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling geplaatst voor 18.00 uur, kwam om 18.45 uur. Wel positief: jullie lieten 18.45 uur al snel weten. Eten was heerlijk!!!!

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious vegetarian food - as always! We're regular customers and love the meals from Curry Inn every time.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker eten, bereid door een hele vriendelijke eigenaar van Curry Inn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!!!

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch eten, goede porties, heerlijk naanbrood en dit keer ook optijd bezorgd. Mijn compilmenten!

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious as always! Great portion size this time, thank you :)

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker pittig Stukken lam zouden wat kleiner mogen Lekkere rijst Super lekker naanbrood

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Aardig personeel, bestelling stond netjes op tijd klaar en heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch eten. Het is steeds weer volop genieten van de heerlijke smaken! Goede service ook.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, alles was keurig op tijd klaar, aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Afgehaald en super lekker gegeten. We hadden een mix van vegetarische gerechten, tikka masala, lam tindaloo en wat bijgerechten.... Alles was geweldig. Zeker een aanrader!

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten, keurig op tijd en prima op temperatuur, top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hier al meerdere malen diverse gerechten besteld. Alles smaak heerlijk, maar de butter chicken blijft mijn favoriet We hadden voor 17.30 besteld werden netjes gebeld dat het wat later zou worden.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was en is nog steeds heerlijk. Bezorging om 17:00 uur is alleen nog nooit gelukt, maar dat komt waarschijnlijk omdat de keuken dan pas start. Deze tijd zou ik niet meer als optie bieden voor bezorging.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk eten !!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In Corona-tijd laten we bezorgen. Heerlijk eten!!!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na regelmatig hier eten besteld te hebben ben ik tot de volgende conclusie gekomen: Het maakt eigenlijk niet uit wat je precies besteld, het is allemaal even lekker!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima prijs kwaliteit verhouding, en echt heerlijk eten!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker hele vriendelijke mensen ook

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Zonder twijfel met grote afstand de beste curry in de weide omgeving. Een culinaire road trip. Voor een snelle hap moet je maar naar de Chinees om de hoek. Voor lekker eten naar de Curry-inn

Reactie van Curry Inn:Van harte dank voor al jullie bestellingen!

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gemaakt en ruim voldoende..

Reactie van Curry Inn:;)

, 26-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals steeds , TOP !

, 20-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke curry!

Reactie van Curry Inn:Heeeel erg bedankt?

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nette service, goed eten

Reactie van Curry Inn:Hartelijk dank voor uw bestelling.. :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker. Zeker voor herhaling vatbaar Helaas gratis drankje niet gekregen terwijl deze wel op de bon stond.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontelbaar keer al bestelt, steeds even lekker! Vers, vriendelijk en de leveringstijd is meer dan oke :-)

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd voor 6 personen. Heerlijk voor- en hoofdgerechten. Een aanrader!

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles lekker en snel bezorgt. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk!! Het was erg druk waardoor we lang moesten wachten, maar dat was het meer dan waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen 1x per week, zo lekker is het! De kinderen zijn intussen ook helemaal gek van het lekkere eten. De levering is tegenwoordig een heel stuk sneller wat een een grote verbetering is. Super aardige bezorger. Voor ons verdienen ze meer als 5 sterren. Voor degene die twijfelen... gewoon doen!

Reactie van Curry Inn:Hartelijk dank voor vertrouwen en bestellingen….

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer héérlijk!

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Mijn bestelling was op tijd klaargemaakt. Eten was heerlijk! Klantvriendelijk!!

, 05-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Het blijft mijn favoriete restaurant om bij te bestellen.

, 30-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste curry in breda!tijd 10min later dan de aangegeven tijd, maar dat is het waard! Heerlijk

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede service en heerlijke vega gerechten!

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg vriendelijk ontvangen en zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten! Echt een aanrader voor iedereen.

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best as always

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima ,tevreden lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De peshawri naan was weer om te smullen en de smaak van de curry was heerlijk! Jammer dat de stukjes kip in de curry erg taai waren. Bezorging was netjes op tijd

, 19-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best curry in town. Prompt delivery and also hot when it is delivered.

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het zou prettig zijn dat minimaal bedrag voor bezorgen omlaag gaat.Nu is er maar keus uit een paar gerechten. Ik ben alleenstaand en meer dan 1 gerecht bestellen is teveel om op te eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Leuk dat je een gratis drankje krijgt bij een curry echter jammer dat het alleen maar frisdranken zijn. Een mango Lassi (desnoods met een korting want ze zijn duurder dan frisdrank) zou een oplossing zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Gisteren voor het eerst afgehaald i.p.v. laten bezorgen, wat werd ik vriendelijk onthaald ! Het eten was zoals steeds vers en heel erg lekker. Dit is mijn lievelingsadresje, super vriendelijke mensen en mega lekker echt Indisch eten wat wil je nog meer?

, 10-04-2019

Kwaliteit:

Rating

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker snel

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede smaak, veel groenten, snelle levering