Beoordelingen van Curry Inn Breda

Recente recensies van Curry Inn Breda

5 sterren na 18 reviews

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen 1x per week, zo lekker is het! De kinderen zijn intussen ook helemaal gek van het lekkere eten. De levering is tegenwoordig een heel stuk sneller wat een een grote verbetering is. Super aardige bezorger. Voor ons verdienen ze meer als 5 sterren. Voor degene die twijfelen... gewoon doen!

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer héérlijk!

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Mijn bestelling was op tijd klaargemaakt. Eten was heerlijk! Klantvriendelijk!!

, 05-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Het blijft mijn favoriete restaurant om bij te bestellen.

, 30-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste curry in breda!tijd 10min later dan de aangegeven tijd, maar dat is het waard! Heerlijk

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede service en heerlijke vega gerechten!

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg vriendelijk ontvangen en zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten! Echt een aanrader voor iedereen.

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best as always

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima ,tevreden lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De peshawri naan was weer om te smullen en de smaak van de curry was heerlijk! Jammer dat de stukjes kip in de curry erg taai waren. Bezorging was netjes op tijd

, 19-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best curry in town. Prompt delivery and also hot when it is delivered.

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het zou prettig zijn dat minimaal bedrag voor bezorgen omlaag gaat.Nu is er maar keus uit een paar gerechten. Ik ben alleenstaand en meer dan 1 gerecht bestellen is teveel om op te eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Leuk dat je een gratis drankje krijgt bij een curry echter jammer dat het alleen maar frisdranken zijn. Een mango Lassi (desnoods met een korting want ze zijn duurder dan frisdrank) zou een oplossing zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Gisteren voor het eerst afgehaald i.p.v. laten bezorgen, wat werd ik vriendelijk onthaald ! Het eten was zoals steeds vers en heel erg lekker. Dit is mijn lievelingsadresje, super vriendelijke mensen en mega lekker echt Indisch eten wat wil je nog meer?

, 10-04-2019

Kwaliteit:

Rating

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker snel

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede smaak, veel groenten, snelle levering